Arbortech diski

Izdelki podjetja ArborTech iz Avstralije, ki se specializira na orodja za obdelovanje lesa s kotnimi brusilniki. Vsi njihovi izdelki se namreč montirajo na kotni brusilnik. V svoji ponudbi imajo celo nastavek za simulacijo vibracijskeg brusilnika. ... Nadaljuj
Mini Carver žagni disk

Mini Carver žagni disk

Za Arbortech MiniCarver Paket vsebuje dva žagna diska premera 50mm..

18.90 € Brez DDV: 15.49 €

Mini diamantni disk

Mini diamantni disk

Diamantna rezalna plošča premera 50mm za Arbortech MiniCarver Paket vsebuje eno diamantno rezalno pl..

19.90 € Brez DDV: 16.31 €

Mini industrijski disk

Mini industrijski disk

Rezalna plošča z dvema reziloma premera 50mm za Arbortech MiniCarver Paket vsebuje 50mm disk z dvema..

29.90 € Brez DDV: 24.51 €

MiniTurbo komplet

MiniTurbo komplet

| Zunanji premer: 50mm | Navoj: M14 | Maksimalna globina reza: 65mm| Maks. število obratov: 18.000 n..

119.00 € Brez DDV: 97.54 €

TurboPlane

TurboPlane

Zunanji premer: 100mm | Premer luknje: 22.2mm | Maksimalno število obratov: 12.000 obr/min TurboPl..

129.00 € Brez DDV: 105.74 €

TurboRange zamenljivi noži

TurboRange zamenljivi noži

Nadomestni rezili z vijaki za Arbortech Mini Turbo disk in za TurboShaft...

25.99 € Brez DDV: 21.30 €

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)


Podjetje ArborTech iz Avstralije se specializira na orodja za obdelovanje lesa s kotnimi brusilniki. Vsi njihovi izdelki se namreč montirajo na kotni brusilnik. V svoji ponudbi imajo celo nastavek za simulacijo vibracijskeg brusilnika - ContourSander, ki se odlično obnese za fino brušenje rezbarij oz drugih detajlov.

ArborTech TurboPlane disk je univerzalen lesnoobdelovalni disk s tremi volfram karbidnimi rezili z dolgo življensko dobo, ki jih lahko po potrebi brusite z diamantno pilo. Od podobnih izdelkov se razlikuje z po zunanjem obodu zaključeno površino, kar preprečuje povratne udarce in s tem varnejše delo. Oblikujete lahko tako konkavne, kot konvekse krivine in odlično se obnese tudi pri rezanju mokrega / svežega lesa.

Manjša različica diska TurboPlane se imenuje MiniTurbo, ima dve zamenljivi rezili in se na kotni brusilnik priključi preko cilindričnega nosilca, ki ga privijačimo na os brusilke z M14 navojem. Primerna je za obdelavo poglobljenih vdolbin in / ali detajlov.

Prednost Arbortech diskov je, da ne proizvajajo prahu, ampak oblance različnih velikosti glede na smer rezanja in vrsto lesa. Maksimalno dovoljeno število vrtljajev je 12.000 obratov v minuti. Tako kot za SaburrTooth dike, tudi tukaj priporočam uporabo kotnega brusilnika z nastavljvim številom vrtljajev. Seveda zmeraj poskrbite tudi za ustrezno varnostno opremo.