Sejem AGRA in kislo vreme

25/08/2018 89 0

Sejem AGRA in kislo vreme

V Gornji Radgoni se je pričel kmetijsko živilski sejem AGRA in kot je to že običajno, tudi deževno vreme :) Bi bilo že nenavadno, če bi sijalo sonce.

Na radgonskem sejmu Agra je vsako leto tudi gospod Ebner (iz Avstrije - podjetje Kaindl) iz Gradca, ki ima v programu nekaj enakih artiklov za oblikovanje lesa kot jaz v tej spletni prodajalni. Vem, da imam dobre cene izdelkov, ker se orientiram tudi po tujih spletnih trgovinah kot sta Dictum in Magna, ne vem pa kaj gospod Ebner pripravi za sejem. Priznam, da mi niti ni siliti v to gnečo, ki vlada te dni v Gornji Radgoni. Bi se pa vsekakor moral enkrat oglasiti na njegovi stojnici...

Se priporočam, da se obrnete name (lahko tudi po telefonu na 040 428 540) v primeru, da bi na sejmu dobili kakšno ugodnejšo ponudbo. Bom se vsekakor potrudil in jo izenačil ali izboljšal. Hkrati boste podprli majhno slovensko podjetje ter podpirali moje delo. Zaenkrat se sam udeležujem zgolj kakšnih manjših sejmov in drugih prireditev/dogodkov, kjer so stroški stojnice oz. razstavnega prostora nižji. Pri nas zna biti sejemski prostor namreč celo dražji kot v Nemčiji, nimam pa ravno izdelkov množične potrošnje v prodajnem programu ;)

Zmeraj se lahko seveda tudi oglasite pri meni in v delavnici preizkusite vso orodje, ki ga imam v ponudbi. Vse namreč uporabljam tudi sam, da vem kaj prodajam. Vabljeni! Prej se moramo seveda dogovoriti za termin. Dobite me na telefon 040 428 540.

Prosim prijavite se za komentiranje